طرز تهیه دسر کم کالری و رژیمی

در دنیای امروز که سبک زندگی سالم و حفظ وزن ایده‌آل به یکی از دغدغه‌های اصلی بسیاری از افراد تبدیل شده است. اهمیت تغذیه مناسب و انتخاب مواد غذایی کم‌کالری بیشتر از قبل مورد توجه قرار گرفته است. یکی از چالش‌های همیشگی در راه دستیابی به این هدف، انتخاب دسرهای خوشمزه‌ای است که علاوه بر برآورده کردن ذائقه به کالری دریافتی روزانه نیز افزوده نشوند. دسرهای کم کالری نه تنها می‌توانند لحظات شیرین و لذت‌بخشی را برای ما به ارمغان بیاورند بلکه با تأمین مواد مغذی و حفظ تعادل انرژی در مسیر کاهش وزن و حفظ سلامتی همراه ما خواهند بود.

در این مقاله از مجله فیت کلاب با معرفی چند دسر کم کالری و خوشمزه به شما کمک می‌کنیم تا بدون احساس گناه از لذت دسرهای دلپذیر بهره‌مند شوید.

پنکیک رژیمی؛ دسر کم کالری برای صبحانه

پنکیک یکی از دسرهای خوشمزه‌ای است که می‌توانید صبح به عنوان صبحانه یا عصر به عنوان یک عصرانه دلچسب آن را نوش جان کنید.

این دسر کم کالری و رژیمی حاوی 180 کیلوکالری، 8 گرم پروتئین، 22 گرم کربوهیدرات و 7 گرم چربی است. برای تهیه پنکیک رژیمی و کم کالری باید به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

مواد لازم جهت پخت پنکیک رژیمی؛ صبحانه مقوی و پرانرژی

پنکیک یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های صبحانه و دسر در سراسر جهان است اما بسیاری از انواع آن به دلیل داشتن کالری بالا و مواد ناسالم به رژیم غذایی ما سازگار نیستند. با این حال با چند تغییر کوچک در مواد اولیه و نحوه تهیه می‌توان پنکیکی سالم و کم کالری درست کرد. برخی از مواد اولیه این دسر کم کالری عبارت است از:

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر کم چرب: نصف پیمانه
  • روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 1 پیمانه
  • ماست یونانی: 170 گرم
  • توت و تمشک: 170 گرم

پنکیک رژیمی خوشمزه است و به حفظ وزن و سلامتی نیز کمک می‌کند.

نحوه پخت پنکیک رژیمی؛ طرز تهیه دسر کم کالری

ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید. سپس شیر کم چرب، روغن گیاهی و کمی نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید. آرد سفید را به تدریج به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید. مخلوط را به آرامی هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای از آرد باقی نماند و خمیر نرمی حاصل شود.

تابه‌ای نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید و مقدار کمی روغن گیاهی به آن اضافه کنید. یک ملاقه از خمیر پنکیک را در تابه بریزید و به صورت دایره‌ای پهن کنید. هنگامی که حباب‌های کوچکی روی سطح پنکیک ظاهر شدند و لبه‌ها کمی خشک شدند پنکیک را برگردانید و طرف دیگر آن را نیز بپزید تا طلایی شود.

پس از پخت تمامی پنکیک‌ها آن‌ها را روی هم قرار دهید و روی هر لایه مقداری ماست یونانی بمالید. سپس چند توت و تمشک تازه روی ماست قرار دهید. پنکیک‌ها را به صورت رول بپیچید و در بشقاب سرو کنید.

این پنکیک رژیمی با داشتن ترکیبی از پروتئین، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در توت و تمشک نه تنها طعم بی‌نظیری دارد بلکه به شما انرژی لازم برای شروع یک روز پرنشاط را نیز می‌دهد.

طرز تهیه دسر رژیمی با پتی‌بور؛ دسر کم کالری و کم قند

یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای کم کالری و کم قند که شما می‌توانید از آن به عنوان یک عصرانه دلچسب در رژیم غذایی خود استفاده کنید دسر رژیمی با پتی بور است. برای درست کردن این دسر نیاز به مواد اولیه زیر دارید.

مواد لازم جهت پخت دسر رژیمی با پتی‌بور؛ یک میان وعده سیرکننده

بیسکویت پتی بور یکی از محبوب‌ترین و نوستالژیک‌ترین بیسکویت‌ها است که بسیاری از ما از کودکی با آن خاطراتی شیرین داریم. برخی از مواد اولیه برای طرز تهیه دسر کم کالری پتی بور:

  • 1 بسته بیسکویت پتی بور
  • 2 عدد موز حلقه شده
  • 3 لیوان شیر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری آرد بادام
  • 1/3 لیوان شیرین کننده استویا
  • نصف قاشق چای‌خوری وانیل
  • 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو بدون شکر (اختیاری)

این بیسکویت با قند پایین و کالری مناسب انتخاب خوبی برای تهیه دسرهای رژیمی است.

نحوه پخت دسر رژیمی با پتی‌بور

نحوه پخت دسر رژیمی با پتی‌بور؛ طرز تهیه دسر کم کالری

شیر، شیرین کننده استویا، تخم مرغ، آرد بادام و پودر کاکائو (در صورت استفاده) را در یک قابلمه مخلوط کنید. مخلوط را روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و به قوام بیاید. اگر مایع به قوام لازم نرسید می‌توانید کمی آرد بادام اضافه کنید.

پس از غلیظ شدن کرم، آن را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود. هر چند وقت یکبار کرم را هم بزنید تا فرآیند سرد شدن بهتر انجام شود.

یک ظرف مناسب برای دسر انتخاب کنید. یک لایه بیسکویت پتی بور در کف ظرف قرار دهید. یک لایه از کرم سرد شده را روی بیسکویت‌ها بریزید. حلقه‌های موز را روی لایه کرم قرار دهید. این مراحل را تکرار کنید تا ظرف پر شود (لایه‌ای بیسکویت، کرم و موز).

برای تزئین می‌توانید از مغزیجات، پودر شکلات تلخ یا شکلات‌های چیپسی استفاده کنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خود را بگیرد.

پس از سرد شدن و گرفتن دسر آن را از یخچال خارج کنید و با قهوه سرو کنید. این دسر خوشمزه و کم کالری با ترکیب بیسکویت پتی بور، کرم بادام و موز گزینه‌ای عالی برای کسانی است که به دنبال یک دسر سالم و لذیذ هستند.

دسر رژیمی با پودر ژلاتین؛ دسر کم کالری برای روزهای گرم

احتمالا در روزهای گرم سال همیشه هوس بستنی می‌کنید. بستنی یکی از مواد غذایی به نسبت پرکالری است که به دلیل قند بالا در رژیم غذایی کم کالری یا لاغری توصیه نمی‌شود. اما دسر رژیمی با پودر ژلاتین یکی از دسرهای فوق‌العاده خوش طعمی است که می‌تواند هوس بستنی را در روزهای گرم سال مانند تابستان برایتان برآورده کند. طرز تهیه دسر کم کالری ژلاتینی را در ادامه به طور کامل بیان خواهیم کرد.

دسر رژیمی با پودر ژلاتین برای روزهای گرم

مواد لازم جهت دسر رژیمی با پودر ژلاتین؛ یک میان وعده برای روزهای گرم سال

بستنی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین دسرها برای روزهای گرم تابستان است اما معمولاً دارای کالری بالاست. با این حال می‌توان با استفاده از پودر ژلاتین و مواد اولیه سالم یک بستنی ژلاتینی رژیمی و خوشمزه تهیه کرد

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق عصاره وانیل
  • 1/4 قاشق چای‌خوری نمک دریایی
  • 4 پیمانه خامه همزده
  • 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • 2 عدد دانه وانیل

بستنی ژلاتینی هم خنک کننده است و هم مناسب برای کسانی که به رژیم غذایی خود اهمیت می‌دهند.

طرز تهیه دسر رژیمی با پودر ژلاتین؛ بستنی ژلاتینی یک میان وعده کم کالری

تخم مرغ‌ها، عصاره وانیل، نمک دریایی، خامه همزده و پودر ژلاتین را در یک ظرف بزرگ با هم ترکیب کنید. دانه‌های وانیل را برای تزئین نهایی نگه دارید. مواد ترکیب شده را درون یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت بن ماری (حرارت غیر مستقیم با استفاده از بخار آب) بگذارید. مواد را به آرامی هم بزنید تا به نقطه جوش برسند و ژلاتین به خوبی در مخلوط حل شود.

پس از اینکه مخلوط شروع به جوش زدن کرد، قابلمه را از روی حرارت غیرمستقیم بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود.

مخلوط را درون یک ظرف دیگر بریزید و آن را در یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد و سفت شود. این فرآیند معمولاً بین 3 تا 4 ساعت طول می‌کشد.

پس از سرد شدن و سفت شدن مخلوط در یخچال آن را به صورت اسکوپی سرو کنید. در صورت تمایل، دانه‌های وانیل را برای تزئین روی بستنی قرار دهید تا طعم و ظاهر آن جذاب‌تر شود.

این بستنی ژلاتینی رژیمی با داشتن ترکیبی از مواد اولیه سالم و کم کالری نه تنها طعمی بی‌نظیر دارد بلکه به شما این امکان را می‌دهد که از یک دسر خوشمزه و خنک کننده در روزهای گرم تابستان لذت ببرید بدون اینکه نگران کالری و قند آن باشید.

طرز تهیه دسر رژیمی با خرما؛ خرما یک ماده مقوی

همانطور که می‌دانید خرما یکی از مواد غذایی پرخاصیت و مقوی است که معمولا به عنوان میان وعده در رژیم‌های لاغری کاربرد دارد. در ادامه قصد داریم به شما طرز تهیه خرمای مغزدار شده را آموزش دهیم.

مواد اولیه برای تهیه دسر رژیمی خرما مغزدار؛ میان وعده سیرکننده و مقوی

برای تهیه دسر کم کالری و رژیمی با خرما شما نیاز به مواد اولیه زیر را دارید. با انتخاب این مواد می‌توانید از خوردن یک میان وعده نهایت لذت را ببرید.

  • 10 عدد خرما بدون هسته
  • 10 قاشق چایخوری کره بادام‌زمینی
  • 280 گرم شکلات تلخ (60-70%) خرد شده

خرما انرژی بدن را تأمین کرده و می‌تواند یک میان وعده بسیار مناسب باشد.

طرز تهیه دسر رژیمی با خرما؛ میان وعده مقوی ورزشی

هر خرما را با یک قاشق چایخوری کره بادام‌زمینی پر کنید. برای این کار می‌توانید از یک چاقوی کوچک یا قاشق استفاده کنید تا کره بادام‌زمینی به خوبی در داخل خرماها جای بگیرد.

شکلات تلخ خرد شده را در یک کاسه متوسط بریزید و در مایکروویو ذوب کنید. برای این کار هر 30 ثانیه یکبار شکلات را هم بزنید تا به طور یکنواخت ذوب شود و نسوزد.

سینی مناسبی را با کاغذ روغنی بپوشانید تا خرماهای پوشیده شده از شکلات به آن نچسبند. خرماهای پر شده را با استفاده از یک چنگال در شکلات ذوب شده فرو ببرید تا به طور کامل پوشیده شوند. سپس خرماهای شکلاتی را روی سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید.

در صورت تمایل، مقدار کمی نمک روی خرماهای شکلاتی بپاشید. این کار به تعادل طعم شیرین خرما و تلخی شکلات کمک می‌کند و طعمی منحصر به فرد ایجاد می‌کند.

سینی را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود و دسر آماده سرو شود.

این دسر رژیمی خوشمزه و ساده با ترکیب خرماهای شیرین، کره بادام‌زمینی مغذی و شکلات تلخ نه تنها یک میان‌وعده سالم است بلکه بافت‌ها و طعم‌های متنوعی را به شما ارائه می‌دهد که هر لقمه از آن لذتی تازه به ارمغان می‌آورد.

دسر کم کالری اما شیرین و دلچسب با هویج

دسر رژیمی با هویج؛ دسر کم کالری اما شیرین و دلچسب

کاپ کیک هویجی یکی از دسرهای خوشمزه و مغذی است که می‌تواند جایگاه ویژه‌ای در رژیم غذایی کتوژنیک داشته باشد. این کاپ کیک با استفاده از هویج تهیه می‌شود که سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی بوده و به دلیل داشتن کالری کم و کربوهیدرات پایین مناسب برای رژیم کتوژنیک است.

مواد لازم جهت تهیه دسر رژیمی با هویج؛ دسر کم کالری و خوشمزه

برای تهیه و درست کردن دسر رژیمی با هویج شما نیاز به مواد اولیه تازه و کم کالری دارید. همه این موارد را ابتدا باید به مقدار مشخص تهیه کنید:

  • 1 عدد تخم مرغ
  • نصف هویج (رنده شده)
  • 2 قاشق غذاخوری آرد بادام
  • نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چای‌خوری اسفرزه پودر شده
  • نصف قاشق غذاخوری کره آب شده
  • مقداری نمک و دارچین
  • 1 قاشق چای‌خوری زنجبیل خشک شده
  • مقداری گل میخک
  • 1 قاشق غذاخوری خامه همزده
  • نصف قاشق چای‌خوری اریتریتول
  • نصف قاشق چای‌خوری پنیر خامه‌ای
  • نصف قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

در تهیه دسر رژیمی با هویج از مواد تازه استفاده نمایید تا طعم و عطر بهتر و خوشایندتری را تجربه کنید.

کربوهیدرات چیست و چرا باید توجه ویژه‌ای به میزان مصرف آن در رژیم‌های غذایی خود داشته باشیم؟ برای پاسخ به این سوالات، مقاله ما را بخوانید.

طرز تهیه دسر کم کالری هویجی؛ یک دسر کم کربوهیدرات

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، هویج رنده شده، آرد بادام، بکینگ پودر، اسفرزه پودر شده، کره آب شده، نمک، دارچین، زنجبیل و گل میخک را با هم مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب یکنواخت و یکدستی به دست آید.

مخلوط آماده شده را در قالب‌های کاپ کیک بریزید. اگر از ماکروویو استفاده می‌کنید کاپ کیک‌ها را به مدت 1 دقیقه و نیم در ماکروویو قرار دهید. در صورتی که از فر برقی استفاده می‌کنید با خلال دندان پخته شدن کاپ کیک‌ها را چک کنید.

برای تهیه رویه کاپ کیک، خامه همزده، اریتریتول، پنیر خامه‌ای و عصاره وانیل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. مخلوط را درون یک قیف ریخته و به‌صورت مخروطی روی کاپ کیک‌ها بزنید و آن‌ها را تزئین کنید.

این کاپ کیک هویجی کتوژنیک،با ترکیب مواد سالم و مغذی نه تنها طعم لذیذی دارد بلکه خواص بسیاری نیز برای سلامتی شما به همراه دارد. این دسر با حداقل کربوهیدرات و چربی مناسب گزینه‌ای عالی برای افرادی است که به دنبال یک دسر سالم و خوشمزه در رژیم کتوژنیک هستند.

اگر تا این جای مقاله به جواب سوالات خودتون نرسیدین میتوانید با مراجعه به تالارگفتوگو فیت کلاب سوالات خودتون رو از متخصصین ما بپرسید.

دسر کم کالری؛ مشاوره و دریافت تمرین ورزشی و رژیم غذایی از فیت کلاب

احتمالا شما هم پس از مطالعه این مطلب و آشنایی بیشتر با طرز تهیه انواع دسرهای کم کالری به وجد آمده باشید. سپس بگویید چه عالی، که می‌شود در رژیم غذایی از دسرهای کم کالری استفاده کرد. به طور کلی قرار نیست در رژیم غذایی و فرایند لاغری عذاب بکشید تنها لازم است هر چیزی را به درستی و در زمان خودش مصرف کنید.

ورزش و همچنین یک رژیم متداول و اصولی می‌تواند باعث استمرارتان شود و شما را در مسیر کاهش وزن و تناسب اندام نگه دارد.

برای مشاوره و دریافت تمرینات ورزشی اصولی و رژیم غذایی سالم می‌توانید همین حالا با مشاورین فیت کلاب با شماره تماس 02191090095 تماس حاصل کنید.

سوالات متداول

آیا دسر رژیمی هویچ مناسب برای رژیم کتوژنیک است؟

بله، این دسر دارای میزان کربوهیدرات پایین و چربی مناسب بوده و برای رژیم کتوژنیک مناسب است.

چه موادی می‌توانند جایگزین شیرین کننده اریتریتول در دسرها شوند؟

می‌توان از شیرین کننده‌های گیاهی دیگر مانند استویا به عنوان جایگزین اریتریتول استفاده کرد.

چگونه می‌توان مطمئن شد که کاپ کیک هویجی در فر به خوبی پخته است؟

یک عدد خلال دندان را مرکز کاپ کیک فرو ببرید و بیرون آورید. اگر خلال دندان تمیز بود کاپ کیک پخته است.

آیا می‌توان شکلات تلخ در دسر خرما و شکلات را با شکلات شیری جایگزین کرد؟

خیر، زیرا شکلات شیری دارای قند بیشتری است و ممکن است کالری دسر را افزایش دهد.

مدت زمان مورد نیاز برای سرد شدن دسر خرما و شکلات در یخچال چقدر است؟

حدود 10 دقیقه زمان برای سرد شدن و سفت شدن شکلات کافی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --