اگر تابهحال از کانادا بازدید کرده باشید، میدانید که غذاهای کانادایی خوشمزه و پر طعم هستند. غذاهای کانادایی تأثیراتی از انگلستان، اسکاتلند و فرانسه دارد. انتخاب بهترین غذای ایتالیایی میتواند دشوار به نظر برسد. احتمالاً پوتین و شاید حتی بیورتیل را امتحان کردهاید، اما آیا تابهحال یک نان بانوک خوردهاید؟ یک تارت کرهای رؤیایی چطور؟ آیا میخواهید دستور پخت غذاهای کانادایی را یاد بگیرید؟
آیا میخواهید مهارتهای آشپزی خود را بهبود ببخشید؟ یا یاد بگیرید که چگونه برای شام چیزی متفاوت بپزید؟ شما به سادگی میتوانید یک دستورالعمل جدید یاد بگیرید. پس تا انتهای این مطلب از فیت کلاب همراه ما باشید.
غذاهای خوشمزه کانادایی؛ آموزش روش پخت آنها
افرادی که دوست دارند غذاهای مختلف سراسر جهان را امتحان کنند یا اگر از غذاهای تکراری خسته شدهاید؛ غذای کانادایی شما را شگفتانگیز میکند. کانادا غذاهایی مختلف و متنوع بسیار زیادی دارد؛ اما یادگیری آنها بسیار ساده و آسان است. در ادامه روش پخت و تهیه معروفترین غذاهای کانادایی را به شما آموزش میدهیم. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
پوتین؛ غذای کلاسیک کانادایی
پوتین یک غذای کلاسیک کانادایی است. این غذا را در بیشتر منوهای کانادایی خواهید یافت. این میانوعده خوشمزه که از سیبزمینی سرخ کرده، پنیر پیتزا و سس تشکیل شده است، یک غذای اصلی کانادایی است. این غذا در دهه 1950 در کبک ایجاد شد و به زودی به یک غذای محبوب برای رستورانهای سراسر کشور تبدیل شد. کلمه پوتین ریشه در کلمه انگلیسی پودینگ دارد که به طور سنتی به معنای مخلوطی از چیزی است. این غذا دارای 3 مدل اصلی پوتین شاورما، پوتین مرغ کره و پوتین کیمچی است.
طعم پوتین به شدت به کیفیت مواد بستگی دارد. بهتر است این غذا را با استفاده از سیبزمینی تازه، پنیر پیتزای پرچرب و سس درست کنید. قبل از سرو، اجازه دهید پوتینتان یک لحظه بماند تا پنیر آب شود. اجازه دهید سیبزمینیها سس را جذب کنند. برای درست کردن پوتین ابتدا 50 گرم کره را آب کنید. کمکم 2 قاشق غذاخوری آرد را به کره اضافه کنید.
بعد از تفت دادن که بوی خامی آرد گرفته شد 2 لیوان آب مرغ باید اضافه شود. اجازه دهید ده دقیقه بپزد تا به خوبی مواد با یکدیگر ترکیب شوند. سس باید غلیظ باشد. بعد از سرخ کردن کامل سیبزمینیهای خلال شده تا زمانی که داغ است روی آن پنیر پیتزا بریزید. بعدازاین، سس ساخته شده را روی سیبزمینیها بریزید و این غذای خوشمزه کانادایی را نوش جان کنید.
نان بانوک؛ غذای اصلی کانادایی
در میان دستور پخت غذاهای کانادایی نان بانوک یکی دیگر از غذاهای اصلی کانادا است. این غذا نوعی نان به شکل گرد و مسطح مانند پنکیک است. معمولاً با آرد بدون مخمر، گوشت، نمک، آب و پودر خمیرمایه تهیه میشود. پس از افزودن شیر، شکر و نمک، مواد را با هم مخلوط میکنیم. سپس بر اساس سلیقه خود، آن را در تابه یا فر بپزید. منشأ Bannock را میتوان در بومیان اوایل کانادا جستجو کرد. آنها نسخههای اولیه دمنوش را روی سنگها روی آتش یا در اجاقهای سفالی میپختند. میتوانید بانوک را در رستورانهای مختلف در سراسر کانادا امتحان کنید یا پس از رسیدن به خانه، یک دستور پخت خانگی را امتحان کنید.
تارت کرهای؛ خوراک شیرین
چه کسی تارت را دوست ندارد؟ غذاهای خوشمزه به شکل تارت کانادایی از تارت شیرین با مرکز خامهای متشکل از شکر، تخممرغ، کره و شربت درست میشوند. ریشه تارتهای کره به اواخر قرن نوزدهم برمیگردد، زمانی که اولین دستور پخت در کتاب آشپزی زنان منتشر شد.
دستور پخت تارت کرهای در خانوادههای کانادایی بسیار تنوع دارد. ظاهر آن نیز از لحاظ اندازه، سفتی خمیر و غلظت مواد میانی از خانهای به خانهی دیگر فرق میکند. دو پیمانه آرد را با 2 قاشق غذاخوری شکر و مقداری نمک مخلوط کنید. یک پیمانه کره را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید. خمیر آماده شده را داخل نایلون به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. خمیر سرد شده را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید. از یک کاتر گرد مخصوص بیسکویت برای قالبزدن خمیر استفاده کنید. خمیرهای آمادهشده را در قالبهای مافین قرار دهید.
نصف پیمانه کره با 2 قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط و بر روی شعله ملایم قرار دهید. در ظرف دیگر، 2 عدد تخممرغ را همراه با نصف پیمانه شربت افرا، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو، مقداری وانیل و نمک مخلوط کرده و به مخلوط کره و شکر داغ اضافه کنید. مواد را آنقدر به هم بزنید تا یکدست شود. این مواد را داخل قالبی که آماده کردهاید بریزید. به مدت ده دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه اجازه دهید تا بپزد.
[elementor-template id=”37773″]
نان بگل؛ غذای محبوب کانادایی
دستور پخت غذاهای کانادایی ساده است. یکی دیگر از غذاهای محبوب کانادایی، نان بگل است. بر خلاف نان شیرینی پخته شده نیویورکی، نان بگل شیرین، نازک است و در اجاق هیزمی پخته میشود. نانواها قبل از قرار دادن آن در فر، نان شیرینی را در آب شیرین شده با عسل خیس میکنند و در هنگام بیرون آمدن طعمی فراموش نشدنی ایجاد میکنند.
این سبک نان توسط مهاجران یهودی از لهستان به آمریکای شمالی آورده شد. آنها به سرعت محبوبیت خود را افزایش دادند و بسیاری از رستورانها و نانواییها به سرعت آنها را به منوی خود اضافه کردند. امروزه مغازهها و نانواییهای متعددی در سراسر جهان شیرینیهای معروف را عرضه میکنند. بهترین راه برای خوردن نان بگل زمانی است که تازه از فر خارج شده باشد، پس فرصت خود را برای خوردن این شیرینی به شکل مورد نظر خود از دست ندهید.
داخل یک کاسه نسبتاً بزرگ 60 گرم شکر، 30 گرم روغن، سیصد و شصت میلیلیتر آب، 10 گرم خمیرمایه، 20 گرم عسل و 1 عدد تخممرغ را با همزن خوب مخلوط کرده و بعد 10 گرم نمک اضافه کنید. به این مواد کمکم آرد را اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آورید. نیم ساعت به خمیر خود استراحت بدهید. بعد از استراحت خمیر را به شکل مورد نظر خود دربیاورید. داخل یک قابلمه پر از آب جوش، بیست گرم عسل بریزید. یکییکی بیگلها را به مدت دو دقیقه داخل این مایع قرار دهید. بعد از خنک شدن مقداری کنجد یا تخم خشخاش روی آنها بپاشید و در فر به مدت پانزده الی بیست دقیقه قرار دهید.
شربت افرا؛ مشهورترین محصول غذایی کانادا
شربت افرا مشهورترین محصول غذایی کانادا است. کانادا 85 درصد از شربت افرای جهان را تولید میکند که آن را به بخش کلیدی فرهنگ آنها تبدیل میکند. هر ساله جنگل های فراوانی از افراهای قرمز، سیاه و شکری، شیره مورد نیاز برای تهیه شربت خوشمزه را تولید میکنند. پس از جوشاندن، شیره به یک شیرین کننده 100٪ طبیعی برای شربت افرا تبدیل میشود. علاوه بر شربت افرا سنتی، کانادا مواد خوراکی زیر را نیز تولید میکند:
- شکر افرا
- کره افرا
- آب نبات افرا
دو لیوان شکر سفید، یک لیوان شکر قهوهای را با نصف لیوان عسل و یک لیوان آب گرم مخلوط کنید. این مایع را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید. بعد از خنک شدن این مایع یک قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص و یک قاشق چایخوری عصاره افرا در آن بریزید و مخلوط کنید. شربت افرای شما آماده است.
گوشت دودی مونترال؛ غذای ویژه کانادا
یکی از غذاهای ویژه کانادا، گوشت دودی مونترال است. این فرآورده گوشتی با سینه گوشت گاو درست میشود. بعد از نمک زدن و پختن گوشت گاو با ادویهجات، چند روز به آن فرصت میدهند تا طعم آن کاملاً جذب شود. سپس گوشت را بخارپز میکنند تا آماده خوردن شود. روش پخت طعمی منحصربهفرد و ظریف ایجاد میکند که غذا را از سایر گوشتها متمایز میکند. برخی از نسخههای پوتین دارای گوشت دودی به سبک مونترال هستند.
یک قاشق چایخوری دانه زیره، پودر خردل، گشنیز، رازیانه را با یک قاشق غذاخوری نمک صورتی، یک پیمانه نمک سفید و دو قاشق غذاخوری شکر قهوهای مخلوط کنید. مواد آماده شده را در یک کیسه زیپدار بریزید و برای 4 روز در یخچال بگذارید. سپس گوشت را از یخچال بیرون آورید و با آب سرد بشویید. در نهایت گوشت را در ظرفی پر از آب روی شعله قرار هید تا کاملاً پخته شود.
پودر خردل، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم کرفس، تخم شوید، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و تخم گشنیز را مخلوط کرده و روی سطح گوشت بمالید. گوشت را روی باربیکیو ذغالی یا کبابپز قرار دهید. میتوانید گوشت دودی به سبک مونترال را در بسیاری از رستورانها، فستفودهای زنجیرهای و رستورانهای کانادا پیدا کنید.
وضعیت بدنی من به چه صورت است ؟
باید بدونیم وضعیت تناسب اندام ما به چه شکلی هست ؟ لاغریم ، اضافه وزن داریم یا وزنمون ایده آل هست. برای این که متوجه این قضیه بشیم یک شاخص معروف به اسم BMI یا شاخص توده بدنی داریم. برای حساب کردنش باید قد و وزنمون رو با جنسیت توی فرمول بزاریم از طریق جدول ها ببینیم توی چه شرایطی هستیم، اما اصلا نگران نباشید نیازی به حساب و کتاب کردن نیست. فقط کافی فرم زیر رو پر کنید و تا به صورت اتوماتیک شاخص توده بدنی شما حساب بشه و وضعیت بدنتون رو به شما نشان بده. بعد از پر کردن فرم اگر فکر کردی نیاز به یک برنامه اختصاصی تمرین و تغذیه دارید که با کمترین هزینه براتون طراحی و ارسال بشه کافی روی دکمه درخواست مشاوره کلیک کنی مشخصاتت رو بزنی تا کارشناس های ما تو اولین فرصت ( معمولا 2 روز بعد ) باهاتون تماس بگیرن و برای رسیدن به هدف راهنماییتون کنند. اگر هم عجله دارید برای دریافت برنامه اختصاصی می تونید توی سایت ثبت نام کنید و سفارش طراحی برنامه تمرین و تغذیه رو از قسمت دریافت برنامه جدید خودتون رو ثبت کنید.
محاسبه BMI - شاخص توده بدنی
چیپس سس کچاپ؛ میانوعده لذیذ
چیپسهای معروف سس کچاپ کانادا یک میان وعده عالی است. دستور پخت غذاهای کانادایی برای هر شخصی لذتبخش است. این چیپسهای سیبزمینی منحصربهفرد در کانادا هستند، بنابراین تعطیلات شما در کانادا فرصتی عالی برای امتحانکردن آن است. برای تهیه چیپس سس کچاپ، چیپس سیبزمینی ترد را با پودر گوجهفرنگی، سیر، پیاز و سایر ادویهها مخلوط کنید. نتیجه ترکیبی از دودی، شور و شیرین است که در چیپس حس میکنید. اختراع چیپس کچاپ به اوایل دهه 1970 میرسد.
دریافت رژیم غذایی و ورزشی مناسب با سبک زندگی خود از فیت کلاب
در این مطلب از فیت کلاب دستور پخت غذاهای کانادایی را به شما آموزش دادهایم. شما عزیزان اگر به مصرف غذاهای کانادایی علاقه دارید حتماً روش پخت آنها را بعد از مطالعه این مطلب یاد بگیرید. روش پخت این نوع غذاها ساده و راحت است و شما عزیزان بهراحتی میتوانید آنها را تهیه نمایید.
برای دریافت رژیم غذایی و ورزشی مناسب با سبک زندگی خود میتوانید از فیت کلاب کمک بگیرید. فیت کلاب بزرگترین مجموعه ورزشی در شمال تهران است که به شما عزیزان کمک میکند تا در کمترین زمان ممکن به هدف موردنظر خود برسید. برای مشاوره نیز میتوانید با شماره 02191090095 تماس بگیرید.
[elementor-template id=”25395″]
سؤالات متداول
خوشمزهترین ساندویچ کانادایی چیست؟
خوشمزهترین ساندویچ کانادایی گوشت دودی مونترال نمکی و دودی است که بهتر است با خردل و نان چاودار تهیه شود.
غذایی که مخصوص کانادا باشد وجود دارد؟
برای اکثر کاناداییها، غذایی که به عنوان غذاهای ملی شناخته شود کمی مرموز است. غذاهای کانادایی تحت تاثیر انگلستان، اسکاتلند و فرانسه است.
آیا یکی از جاذبههای کانادا غذاهای آن است؟
کانادا با مناظر زیبا، جاذبههای قابلتوجه و مردم مهربانش، مقصدی محبوب برای مسافرت میلیونها نفر در سراسر جهان است. یکی از بهترین ویژگیهای کانادا غذای آن است.