مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه غذاهای سریع؛ ترفندهای غذای ساده و بی‌دردسر

دلایل زیادی وجود دارد که چرا مردم کمتر آشپزی می‌کنند. امروزه مردم بسیار پرمشغله هستند. خانواده دو درآمدی به این معنا است که هیچ یک از شریک‌ها وقت یا انرژی لازم برای آشپزی هر شب را ندارند. همچنین افراد بیشتری هستند که به تنهایی زندگی می‌کنند. افراد تنها معمولاً نمی‌خواهند برای خودشان آشپزی کنند. این در حالی است که با آماده کرد‌ن مواد لازم برای تهیه غذاهای سریع به راحتی می‌توانید آشپزی کنید.

غذاهای آماده دارای چربی و نمک بالایی هستند. فست‌فودها تا 65 درصد کیلوژول بیشتر و حجم بیشتری نسبت به غذاهای تهیه شده در خانه دارند. یک وعده غذایی فست فود متوسط ​​حدود نیمی از کیلوژول مورد نیاز در روز را شامل می‌شود. پس بسیاری از مردم بدون اینکه متوجه شوند کیلوژول‌های زیادی می‌خورند. شما عزیزان برای آشنایی با نکات تهیه غذاهای سریع با این مطلب از فیت کلاب همراه باشید.

نکات و مواد لازم برای تهیه غذاهای سریع؛ اولین کلید آشپزی سریع

اولین نکته این است که شما باید به مواد لازم برای تهیه غذاهای سریع دسترسی داشته باشید. راز تهیه سریع غذاها این کار این است که موادی با عمر طولانی در اختیار داشته باشید.

  • سبزیجات با ماندگاری بالا مانند سیب‌زمینی، کدو تنبل، هویج و پیاز بخرید که می‌توانند اساس سوپ‌ها یا کاسرول‌ها را تشکیل دهند.
  • حبوبات پخته مانند عدس، لوبیا چشم بلبلی، مخلوط سه لوبیا، نخود را در دسترس داشته باشید.
  • مجموعه‌ای از ماهی‌های کنسرو شده ماهی تن، سالمون و ساردین را در خانه داشته باشید.
  • مقدار زیادی پاستا خشک مانند اسپاگتی و ماکارونی داشته باشید.
  • مقداری روغن و سرکه از جمله روغن زیتون، روغن کنجد، سرکه بالزامیک داشته باشید.
  • گیاهان خشک شده از جمله ریحان، گشنیز، نعناع، ​​آویشن و گیاهان مخلوط را ذخیره کنید.
  • چاشنی‌های مفید شامل سس گوجه‌فرنگی، خردل، سس مایونز و سس سویا است.
  • انواع آجیل را از قبل خریداری کنید. آجیل‌ها یک جایگزین عالی برای گوشت هستند.

اطمینان حاصل کنید که قبل از شروع پخت‌وپز، مواد اولیه لازم را در خانه و در دسترس دارید. آشپزهایی که به این قانون توجه نمی‌کنند، زمان زیادی را برای تهیه موادی که فراموش کرده‌اند تلف کنند.

روش‌های آشپزی سریع‌تر که ای‌کاش زودتر می‌دانستید؛ 12 نکته کاربردی

از آنجایی که آشپزی نه تنها یک مهارت زندگی، بلکه یک راه سرگرم کننده است. برخی افراد برای سرگرم کردن خود آشپزی می‌کنند. وقتی مواد لازم برای آشپزی را در اختیار دارید آشپزی یک تجربه واقعاً لذت‌بخش می‌شود. این نکات، نحوه پخت‌وپز شما را برای بهتر شدن و سریع‌تر تغییر می‌دهد.

[elementor-template id=”31885″]

دستور پخت را به طور کامل بخوانید؛ چندین بار بخوانید

برای خواندن کل دستور غذا از ابتدا تا انتها وقت بگذارید. تا بدانید قبل از شروع آشپزی چه کاری باید انجام دهید. مواد را طبق اندازه دستور در دسترس خود قرار دهید. مطالعه دستور پخت باعث می‌شود تا شما یک دیدی درباره غذا داشته باشید. همچنین مانع اشتباه کردن شما در طول مسیر آشپزی می‌شود.

مواد غذایی و لوازم مورد نیاز خود را از قبل آماده کنید

آماده سازی مواد لازم، سرآشپز ماهر را از مبتدی جدا می‌کند. حتماً قبل از شروع آشپزی، تمام مواد لازم برای تهیه غذاهای سریع و ابزاری را که برای دستور پخت خود نیاز دارید جمع‌آوری کنید. برای همین خواندن دستور پخت غذا از قبل اهمیت زیادی دارد. آماده کردن مواد شامل شستن، خرد کردن، اندازه‌گیری مواد و قرار دادن آن‌ها در کاسه‌ها و ظروف مربوطه است. همچنین همه ابزارهایی را که نیاز دارید، اعم از کاردک، مخلوط‌کن، قابلمه یا همزن را در دسترس بگذارید. این نکته باعث صرفه‌جویی در وقت شما و از بین بردن استرس در هنگام آشپزی می‌شود.

مهارت‌های اولیه چاقو را بیاموزید و به آنها مسلط شوید؛ نکات ایمنی را رعایت کنید

یادگیری مهارت‌های اولیه چاقو، تجربه شما در آشپزخانه را از یک تجربه خسته کننده به یک تجربه سرگرم کننده و سریع تغییر می‌دهد. مهارت‌های اولیه استفاده از چاقو مانند خرد کردن و برش دادن را یاد بگیرید و تمرین کنید.

مواد غذایی را قبل از مصرف در محیط آشپزخانه قرار دهید؛ راهکاری برای هم دما کردن مواد غذایی

هنگامی که در حال پخت‌وپز یا آشپزی هستید، از مواد زمانی استفاده کنید که در دمای اتاق هستند. به سادگی آن را از یخچال یا فریزر خارج کنید. اجازه دهید قبل از استفاده از آن به دمای اتاق برسد. ترکیبات در دمای اتاق راحت‌تر به طور یکنواخت با هم ترکیب می‌شوند. پس نتایج پخت بهتری خواهید داشت.

فر خود را از قبل گرم کنید؛ اشتباهی رایج

یک اشتباه رایج این است که ابتدا ظرف را در فر قرار دهید سپس دما را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.این در حالی است که فقط باید ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قبل از اینکه ظرف را در فر قرار دهید.

تابه یا قابلمه را بیش از حد شلوغ نکنید؛ فضایی برای واکنش شمیایی مواد فراهم کنید

شما عزیزان نباید تمام فضایی را که در ماهیتابه می‌بینید را پر کنید.به مواد خود فضایی برای انجام واکنش‌های شیمیایی بدهید. همچنین به خودتان فضایی بدهید تا در حین پخت به راحتی بتوانید مواد را جابه‌جا کنید. بد نیست بدانید که هرچه فضای داخلی ماهیتابه شلوغ باشد، مواد غذایی دیرتر می‌پزند.

از تایمر استفاده کنید؛ جلوگیری از حواس پرتی

چه در حال تفت دادن سبزیجات، پختن کلوچه، جوشاندن آب برای پاستا هستید، از تایمر آشپزخانه استفاده کنید. تایمر را تنظیم کنید تا از پختن بیش از حد یا خام ماندن مواد غذایی جلوگیری کنید. پرت شدن حواس در آشپزخانه بسیار آسان است. پس تایمر آشپزخانه بهترین همراهی است که مانع حواس‌پرتی شما می‌شود.

تکنیک‌های اولیه آشپزی را بیاموزید؛ تکنیک‌های پایه

اصول اولیه آشپزی شامل جوشاندن، پختن و تفت دادن است. این تکنیک‌ها به عنوان پایه تقریباً همه دستورالعمل‌ها عمل می‌کنند. تسلط بر تکنیک‌ها مسیر شما را به سمت طیف گسترده‌ای از دستورالعمل‌ها و غذاها باز می‌کند. دانش و علم خود را درباره این تکنیک‌ها به روز نگه دارید.

فضای کاری خود را منظم نگه دارید؛ تمیز بودن آشپزخانه

فضای کار نامظنم، ممکن است روند و فرآنید آشپزی را مختل کنند. همچنین می‌تواند خطرناک باشد. پس بهتر است محیط آشپرخانه را تمیز، خشک و منظم نگهدارید. لوازم و ظروف آشپزی را مرتب تمیز کنید. سعی کنید لوازم سالم و ایمن را با لوازم و ظروف ناسالم جایگزین کنید.

کره را وقتی سرد است رنده کنید؛ بافتی نرم‌تر داشته باشید

با خمیر شیرینی کار می‌کنید و به کره سرد نیاز دارید؟ بهتر است کره را رنده کنید. رنده کردن کره باعث می‌شود شیرینی یا کیک شما بافتی نرم و اسفنجی داشته باشد. برای راحت‌تر رنده شدن کره، حتما آن را در حالت سرد رنده کنید.

قابلمه‌ها و تابه‌هایی را انتخاب کنید که اندازه مناسبی دارند؛ ظروف با کیفیت تهیه کنید

از قابلمه‌ها و تابه‌هایی با اندازه مناسب برای آشپزی استفاده کنید. این به شما کمک می‌کند از شلوغی بیش از حد جلوگیری کنید. همچنین می‌توانید برای آشپزی سریع و ایمن خود ظروف و قابلمه‌ها را در اندازه‌های مختلفی تهیه نمایید. البته جنس ظروف قابلمه و تابه هم در آشپزی تاثیر زیادی دارد.

 

از اشتباهات نترسید؛ ریسک کنید

حتی باتجربه‌ترین سرآشپزها هم اشتباه می‌کنند. از اشتباهات درس بگیرید و برای پیشرفت به آشپزی ادامه دهید. مهارت‌های آشپزی شما با هر چالشی که بر آن غلبه می‌کنید رشد می‌کند. روش آشپزی شما هم با افراد دیگر متفاوت است. روش آشپزی خود را با دیگران مقایسه نکنید. در آشپزی اعتمادبه‌نفس داشته باشید.

دریافت بهترین برنامه غذاهای سریع برای تناسب اندام از فیت کلاب

در این مطلب درباره مواد لازم برای تهیه غذاهای سریع، توضیحات مهمی را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم. این نکات به خصوص برای آشپزهای مبتدی بسیار کاربردی و مفید است. شما عزیزان برای تناسب اندام خود می‌توانید از غذاهای متنوعی استفاده کنید. برای دریافت برنامه تغذیه‌ای خود می‌توانید از فیت کلاب کمک بگیرید.

فیت کلاب کجاست؟ فیت کلاب از جمله بزرگ‌ترین مجموعه ورزشی در شمال تهران است. این مجموعه ورزشی با داشتن متخصصین تغذیه و تناسب اندام در خدمت شما دوستان عزیز است. برای دریافت برنامه مخصوص خود ابتدا وارد سایت شوید و ثبت‌نام اولیه را انجام دهید. برای مشاوره نیز می‌توانید با شماره 02191090095 تماس بگیرید.

[elementor-template id=”25463″]

سؤالات متداول

نکات مهم برای آشپزی سریع کدام‌اند؟

برای آشپزی سریع نکات و ترفندهایی وجود دارد. اولین نکته این است که مواد لازم برای آشپزی را در دسترس داشته باشید.

آیا غذاهای سریع برای تناسب اندام مفید هستند؟

غذاهای سریع هم برای تناسب اندام مفید هستند. در واقع اگر در غذاهای خود از کربوهیدرات و چربی‌های زیادی استفاده نکنید برای تناسب اندام مفید خواهند بود.

از جمله غذاهای سریع کدام‌اند؟

از جمله معروف‌ترین غذاهای سریع ایرانی می‌توان به استنبلی، انواع کتلت، انواع کوکو، خاگینه، نرگسی، میرزا قاسمی، املت و غیره اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --