آشنایی با عوارض مصرف دارچین؛ مضرات مصرف بیش از اندازه دارچین!

دارچین یکی از مواد غذایی است که در بسیاری از داروها، دمنوش‌ها و غذاها از آن استفاده می‌شود. پودر و چوب دارچین محبوبیت بسیاری در بسیاری از فرهنگ‌ها دارد. اما مصرف بی‌اندازه دارچین نیز مانند بسیاری از مواد غذایی دیگر می‌تواند عوارض جانبی خاص خود را داشته باشد. اگر می‌خواهید با عوارض مصرف دارچین آشنا شوید با مجموعه  با فیت کلاب همراه باشید. در این مقاله  8 جنبه مهم از عوارض مصرف بیش از اندازه دارچین را بررسی می‌کنیم.

1- عوارض دارچین برای کبد؛ مشکلات کبدی به‌دلیل استفاده از دارچین!

آسیب به کبد، یکی از مضرات مصرف بالای دارچین است که در طولانی مدت به‌وجود می‌آید. دارچین دارای ماده‌ای به نام کومارین است. کومارین ترکیبی از خانواده فنلی است که در انواع گیاهان وجود دارد. اثرات سمی کومارین می‌تواند برای بدن جاندارن بسیار مضر باشد. کومارین موجود در دارچین احتمال مشکلات کبدی را بالا می‌برد.

کومارین بیشتر در دارچین کاسیا یا معمولی وجود دارد که استفاده از آن موجب مشکلات فراوانی برای کبد و دیگر اجزای بدن شما می‌شود. سمی شدن کبد موجب زخم در بافت کبد می‌شود و فعالیت آن را کند می‌کند. پس مصرف دارچین کاسیا را تا حد زیادی کاهش دهید تا از آسیب به کبد خود جلوگیری کنید.

2- کاهش قند خون در مصرف دارچین؛ کنترل قند خون به‌وسیله دارچین!

تحقیقات زیادی در رابطه با کاهش قند خون به‌وسیله دارچین، توسط دانشمندان انجام شده است. دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که دارچین در کاهش قند خون به خوبی عمل کرده و برای بیماران دیابتی بسیار مناسب است. در واقع دارچین مانند انسولین عمل می‌کند و تا حد زیادی قند خون را پایین می‌آورد. اما استفاده فراوان از دارچین مشکلاتی نیز به همراه دارد.

استفاده بیش از حد از دارچین موجب کاهش شدید قند خون می‌شود و مشکلات دیگری در بدن شما به‌وجود می‌آورد. از دست دادن هوشیاری یکی از نشانه‌های قند خون پایین است. در مصرف فراوان دارچین دقت کنید تا دچار مشکلات دیگر در بدنتان نشوید. استفاده درست از دارچین، موجب کنترل قند خون می‌شود.

3- به‌وجود آمدن علائم آلرژیک بعد از مصرف مداوم دارچین!

ممکن است شما به بعضی از مواد غذایی و گیاهان دارویی آلرژی پیدا کنید. علائم آلرژیک می‌تواند پس از مصرف مواد غذایی، خود را نشان دهد. دارچین نیز یکی از مواد غذایی آرژیک است که با استفاده متداوم از آن، دچار مشکلاتی می‌شوید. این علائم معمولا در قسمت‌های بدن به‌وجود می‌آید و موجب آزار شما می‌شود. همچنین این علائم می‌تواند به شکل آبریزش بینی، سرفه، عطسه، خارش شدید بدن و غیره نیز باشد. در هنگام پخت غذا، از میزان دارچین کمتری استفاده کنید تا دچار آلرژیک نشوید. با این راهکار می‌توانید از احتمال آلرژی خود در آینده جلوگیری کنید.

عوارض دارچین برای کلیه

4- عوارض دارچین برای کلیه، دارچین چه ضررهایی برای کلیه ایجاد می‌کند؟

اگر مشکل کلیوی دارید، از خوردن دارچین خودداری کنید. دارچین برای کلیه مضر است و اگر مشکلات کلیوی دارید؛ باید از خوردن آن خودداری کنید. مصرف بیش از حد دارچین سبب کارکرد فراوان کلیه می‌شود و کلیه را دچار مشکلات شدیدی می‌کند. کارکرد بیش از حد کلیه باعث دفع نامناسب مواد زائد بدن می‌شود. ممکن است همین عامل به جمع شدن سموم بدن کمک کرده و به بدن شما آسیب جدی‌ وارد کند. پس اگر مشکلات کلیوی دارید، مصرف دارچین را کم کرده تا بدنتان را سالم نگهدارید.

5- ایجاد زخم دهان در برخی موارد

زخم دهان یکی دیگر از نشانه‌های مصرف فراوان دارچین که ممکن است برای شما اتفاق بیافتد. معمولا در مصرف کمتر دارچین این، علائم خود را نشان نمی‌دهد. اما وقتی مصرف دارچین از حد معمول خود بالاتر رود؛ دهان دچار زخم‌های کوچکی می‌شود. به‌دلیل وجود سینامالدهید در دارچین، احتمال دارد که بدن شما دچار حساسیت‌ ‌شود و همین عامل زخم دهان را به‌وجود آورد. لازم به بیان است که افرادی دچار زخم دهان می‌شوند، که به دارچین حساسیت پیدا کنند. پس اگر نسبت به بسیاری از ادویه‌ها حساسیت دارید؛ مصرف بیش از حد دارچین را کم کنید تا دچار زخم دهان نشوید.

[elementor-template id=”31890″]

6- بالا رفتن احتمال ابتلا به سرطان، یکی از بدترین مضرات مصرف دارچین!

یکی از مضرات کومارین در انواع گیاهان، بالا بردن احتمال ابتلا به سرطان در انسان است. کومارین ماده بسیار سمی که در بسیاری از گیاهان وجود دارد و برای انسان‌ها بسیار خطرناک است. این آزمایش اولین‌بار بر روی حیوانات انجام شده و دانشمندان کشف کردند که کومارین باعث سرطان در بسیاری از جانداران می‌شود. کومارین در دارچین کاسیا وجود دارد و مصرف زیاد از حد دارچین کاسیا موجب اتبلا به سرطان می‌شود. اگر دارچین را به‌صورت مداوم استفاده می‌کنید؛ خطر ابتلا به سرطان را در خود بالا می‌برید. پس در هنگام استفاده از دارچین، به این نکات توجه و از این ادویه به حد معمولی استفاده کنید.

7- احتمال تداخل دارویی با مصرف دارچین؛ نکته‌ای که باید به آن توجه شود!

اگر از دارو‌های کلیوی، قند خون، کبد و غیره استفاده می‌کنید؛ بهتر است که از مصرف زیاد دارچین خودداری کنید. مصرف کم دارچین، تداخل دارویی ندارد و از خاصیت داروها کاسته نمی‌شود. اما اگر دارچین را به‌صورت مدام استفاده می‌کنید، ممکن است که با داروهای شما تداخل و مشکلاتی در بدن شما ایجاد کند. به عنوان مثال اگر برای بهبود کبد از انواع قرص‌ استفاده می‌کنید؛ با مصرف زیاد دارچین، داروها را بی‌ ثمر و مشکلات کبد خود را افزایش می‌دهید. پس اگر از داروهای مختلفی بهره می‌برید، مصرف دارچین را کم تا داروها تاثیر بیشتر و بهتری پیدا کنند.

ضررهای دارچین در دوران حاملگی

8- عوارض دارچین برای رحم؛ ضررهای دارچین در دوران حاملگی!

یکی دیگر از عوارض دارچین که خانوم‌ها باید به آن توجه‌ای‌ ویژه کنند؛ عوارض دارچین برای رحم است. متاسفانه در دوران بارداری مصرف دارچین اصلا پیشنهاد نمی‌شود و ممکن است که مشکلاتی در بدن شما رخ دهد. مصرف فراوان دارچین در زمان بارداری، باعث درد زایمان شدید و باز شدن زودهنگام دریچه رحم ‌می‌شود. در حالت طبیعی، دارچین به‌عنوان روشی مناسب برای رفع دل درد استفاده می‌شود. اما اگر در دوران بارداری هستید؛ حتما از مصرف بیش از حد دارچین خودداری کنید. این نکته را به خاطر بسپارید تا در زمان بارداری خود، بدون هیچ مشکلی زایمان را بگذرانید. سعی کنید در زمان بارداری، مصرف چایی دارچین را تا حد معمولی کاهش دهید.

وضعیت بدنی من به چه صورت است ؟

باید بدونیم وضعیت تناسب اندام ما به چه شکلی هست ؟ لاغریم ، اضافه وزن داریم یا وزنمون ایده آل هست. برای این که متوجه این قضیه بشیم یک شاخص معروف به اسم BMI یا شاخص توده بدنی داریم. برای حساب کردنش باید قد و وزنمون رو با جنسیت توی فرمول بزاریم از طریق جدول ها ببینیم توی چه شرایطی هستیم، اما اصلا نگران نباشید نیازی به حساب و کتاب کردن نیست. فقط کافی فرم زیر رو پر کنید و تا به صورت اتوماتیک شاخص توده بدنی شما حساب بشه و وضعیت بدنتون رو به شما نشان بده. بعد از پر کردن فرم اگر فکر کردی نیاز به یک برنامه اختصاصی تمرین و تغذیه دارید که با کمترین هزینه براتون طراحی و ارسال بشه کافی روی دکمه درخواست مشاوره کلیک کنی مشخصاتت رو بزنی تا کارشناس های ما تو اولین فرصت ( معمولا 2 روز بعد ) باهاتون تماس بگیرن و برای رسیدن به هدف راهنماییتون کنند. اگر هم عجله دارید برای دریافت برنامه اختصاصی می تونید توی سایت ثبت نام کنید و سفارش طراحی برنامه تمرین و تغذیه رو از قسمت دریافت برنامه جدید خودتون رو ثبت کنید.

 

محاسبه BMI - شاخص توده بدنی

bmi
loader...

 

جلوگیری از عوارض مصرف دارچین با شناخت مضرات این ادویه، در سایت فیت کلاب!

در این مقاله به بررسی عوارض مصرف دارچین پرداختیم. همچنین عوارض اصلی مصرف دارچین را برای شما کاربران بیان کردیم تا از مضرات این گیاه باخبر شوید. سعی کنید از مصرف افراطی دارچین خودداری کنید تا سلامتی خود را به خطر نیاندازید. در هنگام خرید، دارچین سیلان را انتخاب کنید. سیلان بهتر از دارچین‌های معمولی است و ضرری کمتری دارد. لازم به بیان است که دارچین سیلان نسبت به دارچین معمولی از قیمت بالاتری برخوردار است. حتما به این نکات کلیدی توجه تا سلامت بدن خود را در طولانی مدت حفظ کنید.

در فیت کلاب با عوارض مصرف دارچین آشنا شوید. فیت کلاب یکی از بزرگ‌ترین باشگاه‌های ورزشی و تناسب اندام است که شما می‌توانید در این باشگاه بزرگ به‌صورت حضوری و غیرحضوری ثبت نام کنید و از ویژگی‌های آن بهره‌مند شوند. پس از ثبت‌نام حضوری و غیرحضوری می‌توانید از کارشناسان ما، برنامه‌های رژیمی و ورزشی را دریافت و از آن استفاده کنید. شما می‌توانید برای دریافت بهترین برنامه رژیمی و ورزشی با کارشناسان این مجموعه از طریق شماره تماس 02191090095 ارتباط برقرار کنند. بعد از تشکیل پرونده از پشتیبانی کارشناسان بهره‌مند و جواب سوالات خود را دریافت می‌کنید. امیدواریم از خواندن این مقاله از سایت فیت کلاب لذت برده باشید.

سوالات متداول:

دارچین چیست؟

دارچین یک نوع ادویه خوش عطر است که در آشپزی و انواع درمان‌ها از آن استفاده می‌شود.

کومارین چیست؟

کومارین ترکیبی از خانواده فنلی است که در انواع گیاهان وجود دارد و برای انسان‌ها بسیار خطرناک است.

عوارض دارچین چیست؟

مشکلاتی رحم در زمان بارداری، بالا رفتن احتمال ابتلا به سرطان، زخم دهان، کاهش بیش از اندازه قند خون، کارکرد بیش از اندازه کبد و غیره از عوارض دارچین خطرناک است.

چرا با مصرف دارچین بدن دچار آسیب می‌شود؟

وجود کومارین و سینامالدهید موجود در این گیاه موجب می‌شود که با مصرف بیش از اندازه دارچین، بدن دچار آسیب می‌شود.

چگونه جلوی آسیب دارچین به بدن را بگیریم؟

بهتر است بیش از اندازه از دارچین استفاده نکنیم و مصرف خود را تا حد معمولی کاهش دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --