چاقی زیر شکم ممکن است به دلیل رسوب بیش از حد چربی به وجود آید. جالب است بدانید که با بیماریهایی مثل قلبی عروقی، آلزایمر و سایر بیماریهای متابولیک مرتبط است. اگر چربیهای احشابی در بدن شما افزایش یابند، به سلامتی و سیستم ایمنی بدن شما آسیب میزنند. در سال 1997، چاقی شکمی توسط مشاوره تخصصی سازمان بهداشت جهانی به عنوان معیاری برای اصلاح سطوح BMI به رسمیت شناخته شد.
علل زیادی موجب بروز چاقی شکم در افراد میشود که از آن باخبر نیستند. اما سوال این است که علتهای چاقی شکم چیست؟ چه درمانی برای آن در نظر گرفته شده است؟ عوارض چاق شدن شکم چیست؟ در این مقاله با بررسی کامل چاقی شکم به شما کمک میکنیم تا یکبار برای همیشه آن را درمان کنید. پس برای کسب اطلاعات بیشتر درباره چربیسوزی زیر شکم تا آخر این مقاله همراه بلاگ فیت کلاب بمانید.
<strong>چاقی شکم نشانه چیست؟
چربی احشابی و زیرجلدی از انواع چربیهای شکماند که باید آنها را بشناسید. احاطه شدن چربی در اندامهای مختلف را چربی احشابی میگویند. اما چربی زیرجلدی در زیر پوست مینشیند. عوارض چربی احشابی بسیار بیشتر از زیرجلدی است و باعث آسیب به بدن شما میشود. در واقع چاقی شکم، چربی احشابی محسوب میشود که علتهای متنوعی دارد. به طور کلی با شناخت دلایل چاقی شکم میتوانید عملکرد مفیدی را از خود نشان دهید. در ادامه به بررسی علت چاقی شکم میپردازیم تا اطلاعات خود را افزایش دهید.
در رابطه با دریافت برنامههای مفید تغذیه و ورزشی برای از بین بردن چاقی شکمی، به سایت فیت کلاب مراجعه و با متخصصان و مربیان حرفهای ما ارتباط برقرار کنید.
رژیم غذایی ضعیف؛ جایگزین کردن چربیهای ترانس!
زمانی که شما بیش از حد معمول به مصرف کالری بپردازید، افزایش وزن و ذخیره چربی را تجربه میکنید. در واقع غذاهای پرکالری و فاقد مواد مغذی به چاقی شکم شما کمک میکنند. چربیها، دارای بالاترین سطح کالری در هر گرم هستند و در نتیجه میتوانند کالری دریافتی فرد را با سرعت افزایش دهند. همچنین غذاهای چرب میتوانند متابولیسم بدن را کاهش دهند تا بدن نتواند به چربیسوزی بپردازد.
از طرفی چربیهای ترانس نیز باعث التهاب و مشکلات قلب و عروقی میشوند که بسیار برای بدن خطرناک است. منبع معتبر انجمن قلب آمریکا، پیشنهاد میکند تا چربیهای ترانس را با غلات کامل، چربیهای تک غیر اشباع و چربیهای چند غیر اشباع جایگزین کنید. پس حتما از رژیم غذایی سالمی بهره ببرید تا از چاقی شکم و بدن جلوگیری کنید.
عدم ورزش؛ افزایش درصد چربی در بدن!
یکی دیگر از عواملی که منجر به چاقی شکم میشود، ورزش نکردن است. در واقع عدم فعالیت بدنی یک عامل خطر اولیه برای افزایش درصد چربی در بدن است. همچنین باید به این نکته توجه کنید که افزایش وزن و کم تحرکی موجب میشود تا فعالیتهای بدنی و ورزش به سختی انجام شود. زمانی که فرد، کالری کمتری نسبت به دریافت آن میسوزاند، بدن مقدار اضافی را به عنوان چربی ذخیره میکند. پس حتما ورزش کردن را به عنوان روشی برای آب کردن چربی شکم جدی بگیرید.
ژنتیک، علت چاقی زیر شکم در افراد لاغر!
شواهدی وجود دارد که ژنهای افراد در چاق شدن آنها دخیل است. دانشمندان بر این باوراند که ژنها میتوانند بر روی رفتار متابولیسم تاثیر بگذارند و خطر بیماریهای مرتبط با چاقی را افزایش دهند. همچنین ژنتیک یکی از علتهای چاق شدن شکم در افراد لاغر است که در کنار عدم ورزش و رژیم غذایی ناسالم بروز پیدا میکند. در واقع ژنها به اندازه محیط میتوانند باعث چاق شدن شما شوند. اما لازم به توجه است که با فعالیتهای بدنی مناسب و رژیم غذایی سالم میتوانید تاثیر ژنتیک را کاهش دهید.
مصرف سیگار و مشروبات الکلی؛ آسیب به سیستم ایمنی بدن و افزایش وزن!
سیگار و مشروبات الکلی از عوامل خطرناکیاند که به بدن شما آسیب وارد میکنند. مصرف بیش از اندازه مشروبات الکلی موجب التهاب و بیماریهای کبدی میشود. از طرفی افرادی که سیگار میکشند، BMI کمتری نسبت به افراد غیر سیگاری دارند. طبق تحقیقات دانشمندان درباره رابطه الکل و چاقی، مصرف الکل باعث افزایش چربی احشایی در بدن میشود.
البته لازم به توجه است که دانشمندان هیچ ارتباطی بین الکل و چربی زیرجلدی پیدا نکردهاند. تحقیقات دیگری درباره مصرف سیگار صورت گرفته که افراد سیگاری معمولا سطوح چربی بالاتری نسبت به افراد غیر سیگاری دارند. پس با این تفاسیر بهتر است از مصرف سیگار و مشروبات الکلی بپرهیزید تا بدنی سالم را برای خود به ارمغان بیاورید.
مصرف نوشیدنیهای شیرین؛ آشنایی با نوشیدنیهای شیرین سرشار از قند!
چربیهای احشابی از طریق نوشیدنیهای شیرین نیز به وجود میآیند. نوشیدنیهای شیرینشده با قند، سرشار از فروکتوزاند که موجب افزایش وزن و چاقی میشوند. مطالعهای بر روی افرادی دیابت نوع دو در خصوص مصرف نوشیدنیهای شیرین انجام شد.
دانشمندان در این مطالعه متوجه شدند که مصرف حداقل یه وعده از نوشیدنیهای شیرین در هفته، با افزایش چربی شکم در مقایسه با مصرف کمتر از یک وعده در هفته مرتبط است. در واقع مغز شما کالریهای مایع را مانند کالری جامد پردازش نمیکند. در نتیجه کالری زیادی مصرف کرده و آن را به عنوان چربی ذخیره میکنید. چند نوشیدنی شیرین که باعث تجمع چربی در شکم میشوند را برای شما لیست میکنیم:
- نوشابه
- چای شیرین
- آبمیوههای غیر طبیعی
برای از بین بردن چربی شکم بهتر است مصرف هر یک از این نوشیدنیهای شیرین را متوقف کنید.
&lt;strong&gt;درمان چاقی زیر شکم؛ راهکارهایی مفید بدون نیاز به جراحی!
خوشبختانه با راهکارهای مفید و بدون نیاز به جراحی میتوانید از شر چاقی شکم خلاص شوید. البته این راهکارها نیاز به استمرار و صبوری دارند تا در زمانی مناسب به نتیجهای عالی برسید. هر کدام از این راهحلها میتوانند در زمانهای مختلف، نتیجهای ایدهآل را برای بدن شما رقم بزنند. در واقع تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی در کاهش وزن بدن، مهم است و میتوانند به سلامت بدن شما کمک کنند. در ادامه روشهایی برای درمان چاقی شکم را به شما معرفی میکنیم:
- مصرف پروتئین ( گوشت، مرغ، تخممرغ، لوبیا، لبنیات)
- کاهش سطح استرس با تمرینات یوگا و مدیتیشن
- دریافت نور خورشید بیشتر
- انجام تمرینات هوازی (دوچرخهسواری، دویدن، شنا کردن، طناب زدن)
- خواب مناسب بین 7 تا 8 ساعت
- انجام تمرینات مقاومتی مانند وزنهبرداری و تمرینات قدرتی
- پرهیز از مصرف سیگار و مشروبات الکلی
با این راهکارها بهراحتی میتوانید به درمان چاقی شکم بپردازید. البته این نکته را در نظر بگیرید که باید حتما با پزشکانی متخصص و مربیان حرفهای ارتباط برقرار کنید.
فیت کلاب یکی از مجموعههای ورزشی بزرگ است که شما میتوانید با ثبت نام در آن، از خدمات و مشاوره حضوری و غیر حضوری آن بهره ببرید. همچنین میتوانید از برنامههای جامع تناسب اندام و تغذیه مربیان و کارشناسان ما برای درمان چاقی زیر شکم استفاده کنید.
c=”https://fitclub.ir/blog/wp-content/uploads/2024/07/3-9.webp” alt=”عوارض چاقی زیر شکم” width=”600″ height=”400″ /></p><h2 style=”text-align: justify;”><strong&amp;amp;gt;عوارض چاقی زیر شکم؛ چه خطراتی شما را تهدید میکند؟
ass=”yoast-text-mark”>yle=”text-align: justify;”>چاقی شکم دارای عوارضی است که میتواند به بدن شما صدمه بزند. در واقع اضافه وزن از دلایل اصلی بیماریهای عمده است. در ادامه همراه سایت فیت کلاب بمانید تا عوارض خطرناک چربی شکم را برای شما مخاطبان عزیز شرح دهیم:
- بیماری و حمله قلبی
- فشار خون بالا
- سکته</li><li>دیابت نوع 2
- آسم
- سرطان پستان
- سرطان روده بزرگ
- زوال عقل</li>
با وجود راهکارهایی نوین برای درمان چاقی میتوانید از عوارض و بیماریهای خطرناک آن جلوگیری کنید. پس حتما خطرات چاقی شکم را جدی بگیرید تا در سریعترین زمان ممکن برای آن راهحلی بیابید.
<strong>دریافت برنامه تناسب اندام و رژیم غذایی همراه با مشاوران فیت کلاب
<p class=”yoast-text-mark”>fy;”>در این مقاله به بررسی چاقی زیر شکم زنان و مردان پرداختیم. از بین بردن چربی شکم، نیاز به تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی است. شما با کمک پزشکانی متخصص و مربیانی باتجربه میتوانید این تغییرات را در زندگی خود اعمال کنید. پس حتما نکات طلایی این مقاله را به خاطر بسپارید تا در مدت زمانی کم به اندامی عالی دست پیدا کنید.
شما میتوانید از مشاوره کارشناسان ما برای از بین بردن چاقی استفاده کنید. فیت کلاب یکی از بهترین مجموعههای ورزشی و تناسب اندام کشور است که شما میتوانید بهصورت حضوری و غیر حضوری در آن ثبت نام و از خدمات ورزشی و تناسب اندام آن استفاده کنید. همچنین میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر از جمله دریافت برنامه رژیمی و ورزشی از طریق شماره تماس 02191090095 با کارشناسان سایت فیت کلاب ارتباط برقرار کنید. پس از ثبت نام در سایت فیت کلاب از پشتیبانی کارشناسان و مشاروان تغذیه و تناسب اندام برخوردار میشوید. از اینکه تا آخر این مقاله همراه فیت کلاب ماندید سپاسگزاریم.
سوالات متداول:</h2>
<h3>class=”yoast-text-mark”>ustify;”><strong>علت چاقی شکم چیست؟</h3>
مصرف سیگار و مشروبات الکلی، مصرف نوشیدنیهای شیرین، ژنتیک، عدم ورزش و غیره باعث چاقی زیر شکم میشوند.</p>
lass=”yoast-text-mark”>sty
le=”text-align: justify;”>&lt;strong&gt;درمان چاقی زیر شکم چیست؟&lt;/strong></h3>
style=”text-align: justify;”>مصرف پروتئین، تمرینات هوازی، خواب سالم، کاهش سطح استرس، تمرینات مقاومتی، دریافت نور خورشید بیشتر و غیره از روشهای برای درمان چاقی شکم است.&lt;/p><h3 style=”text-align: justify;”><
<p><p>strong&amp;gt;عوارض چاقی زیر شکم چیست؟</p>
بیماری و حمله قلبی، آسم، سرطان روده بزرگ، زوال عقل، دیابت نوع 2، سکته و غیره از عوارض تجمع چربی شکمی است.</p>
<h3 class=”yoast-text-mark”>=”text-align: justify;”&gt;<strong&amp;gt;علت چاقی زیر شکم در افراد لاغر چیست؟