آموزش و طرز تهیه 6 غذا با فیله مرغ

فیله مرغ یکی از بهترین منابع پروتئینی است که انواعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن شما را فراهم می‌سازد. می‌توان با کمک فیله مرغ غذاهای متنوعی تهیه کرد. فرقی نمی‌کند که رژیم‌های لاغری را دنبال می‌کنید یا چاقی، در هر صورت باید مواد غذایی پروتئینی مانند مرغ یا گوشت را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.

 نکته مهم این است که برای تهیه غذا با فیله مرغ، از مواد غذایی سالم مثل روغن‌های گیاهی استفاده کنید. در ادامه این مطلب از مجله تخصصی فیت کلاب قصد داریم به طور کامل درباره طرز تهیه غذا با فیله مرغ توضیح دهیم. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

فواید مصرف فیله مرغ 

فواید مصرف فیله مرغ 
فواید مصرف فیله مرغ

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که برای بسیاری از افراد ایجاد می‌شود، این است که چرا فیله مرغ را انتخاب کنیم؟ کدام قسمت مرغ برای تهیه غذا مناسب است؟ تمامی بخش‌های مرغ برای تهیه غذاهای رژیمی مناسب هستند. اما فیله مرغ حاوی چندین آمینواسید ضروری برای بدن است که به ریکاوری عضلات و رشد توده‌های عضلانی کمک می‌کند. در ادامه مهم‌ترین فواید مصرف فیله مرغ را برای شما بیان می‌کنیم: 

  • ریکاوری عضلات 

همانطور که گفته شد، فیله مرغ حاوی مقدار زیادی آمینواسید ضروری است. آمینواسیدهای ضروری بدن، نقش مهمی در حفظ سلامتی و ریکاوری عضلات دارند. این آمینواسیدها اجزای تشکیل دهنده پروتئین هستند و در ترمیم بافت عضلانی نقش دارند. بنابراین اضافه کردن سینه مرغ به رژیم غذایی، به بازیابی عضلات بعد از انجام تمرینات ورزشی کمک می‌کند.

  • تقویت قلب

از دیگر مزایای تهیه غذا با فیله مرغ، تقویت قلب است. این بخش از مرغ حاوی مقدار زیادی چربی سالم است. به همین دلیل، به عنوان یک منبع پروتئینی سالم برای تقویت قلب شناخته می‌شود. مواد غذایی حاوی چربی اشباع و کلسترول بد، آسیب شدیدی به بدن وارد می‌کنند و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهند. 

[elementor-template id=”37773″]

انواع غذا با فیله مرغ 

انواع غذا با فیله مرغ 
انواع غذا با فیله مرغ

همانطور که گفته شد، غذاهای رژیمی با فیله مرغ بسیار متعدد هستند. در ادامه انواع غذا با فیله مرغ رژیمی را به شما معرفی می‌کنیم: 

1.غذای رژیمی با فیله مرغ و قارچ

برای تهیه غذای رژیمی با فیله مرغ و قارچ، به مواد اولیه زیر نیاز دارید: 

  • فیله مرغ سه تکه برای هر نفر
  • قارچ ۴۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • زعفران، آب لیمو و ادویه به میزان لازم

 برای تهیه این غذا، ابتدا مقداری فیله مرغ را در یک ظرف بریزید. سپس به آن پیاز خرد شده، آبلیمو، زعفران یا ادویه‌ها را اضافه کنید تا کاملاً مزه‌دار شود. ظرف را برای بازه زمانی ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند. 

سپس فیله‌ها را خارج کرده و با بیفتکوب بکوبید. این کار را تا جایی ادامه دهید که فیله‌ها کاملاً نازک شود. سپس فیله‌ها را در یک تابه گریل قرار دهید و به آرامی بدون روغن بپزید. در یک ظرف دیگر، مقداری قارچ خرد شده بریزید. سپس قارچ‌ها را همراه با کره تفت دهید. سپس به آن نمک اضافه کنید تا آب قارچ کشیده شود. در نهایت تمام مواد اولیه را با یکدیگر مخلوط کرده و میل کنید.

دستور ۲:

برای تهیه این غذا به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • فیله مرغ  300 گرم 
  • قارچ 100 گرم 
  • سیر ۲عدد 
  • پیاز ۱عدد 
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

 ابتدا قارچ‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و در یک ماهیتابه بریزید. سپس قارچ‌ها را بدون روغن و با شعله ملایم تفت دهید تا آب آن کشیده شود. قارچ‌ها را در یک ظرف دیگر بریزید. سپس سیر و پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و همراه با روغن زیتون تفت دهید. این کار را تا جایی ادامه دهید که رنگ سیر و پیاز تغییر کند.

 فیله مرغ خرد شده را به تابه اضافه کنید. سپس ادویه‌هایی مانند نمک و فلفل و مقداری آبلیمو را به ظرف اضافه کنید. سپس چند دقیقه صبر کنید تا فیله‌ها به طور کامل پخته شوند. بعد از اینکه فیله کاملا نرم شد، قارچ‌ها را به آن اضافه کنید.

2.الویه رژیمی با فیله مرغ

اگر یکی از طرفداران الویه هستید، این غذا انتخاب کاملاً مناسبی برای شما خواهد بود. برای تهیه الویه رژیمی با فیله مرغ به مواد اولیه زیر نیاز دارید: 

  • مواد لازم الویه با فیله مرغ
  • فیله مرغ پخته   200 گرم
  • سفیده تخم مرغ آبپز 2 عدد
  • سیب زمینی یک عدد
  • هویج 1 عدد 
  • خیار شور 200 گرم
  • نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده کم چرب2 قاشق غذاخوری

ابتدا مقداری آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس تخم مرغ، هویج، سیب زمینی و فیله مرغ را به آن اضافه کنید تا آب پز شود. بعد از اینکه تخم مرغ‌ها پخته شد، آن‌ها را از ظرف خارج کرده و زرده را از سفیده جدا کنید.

 سپس تمام مواد اولیه از جمله هویج، سیب زمینی و خیارشور را به همراه تخم مرغ رنده کنید. فیله مرغ را ریش ریش کنید و به باقی مواد اولیه اضافه کنید. برای تهیه سس، می‌توانید از ماست، روغن زیتون، نمک و فلفل استفاده کنید. سس را به مواد اولیه سالاد اضافه کنید و غذا را برای بازه زمانی ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری درباره رژیم فستینگ چگونه است و چگونه می‌تواند به شما کمک کند، این مقاله را از دست ندهید.

3.فیله مرغ سوخاری در فر

فیله سوخاری طعم بسیار دلپذیری دارد. برای تهیه غذا با فیله مرغ در فر برای سه نفر، به مواد اولیه زیر نیاز دارید: 

  • فیله مرغ (بدون استخوان) ۵۰۰ گرم 
  • پودر سوخاری (پودر نان) سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ  ۱ عدد
  • سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک  نصف قاشق چایخوری
  • فلفل به مقدار کافی
  • روغن به میزان لازم

 ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید. سپس مقداری سس مایونز، سس خردل، آرد، نمک و فلفل به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. در مرحله بعد، تمام محتویات ظرف را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. سینه مرغ را به صورت نوارهای نازک برش بزنید. سپس هر لایه را درون مایع قرار داده و در پودر سوخاری بغلتانید. سپس فیله‌های مرغ را در سینی فر قرار دهید. دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا فیله‌ها پخته شوند.

4.بشقاب رژیمی فیله مرغ 

این غذا یک گزینه مناسب برای پذیرایی از مهمان است. برای تهیه بشقاب رژیمی فیله مرغ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • فیله مرغ 6 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • قارچ  به میزان لازم
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • گوجه گیلاسی به مقدار لازم 
  • سیخ چوبی به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم  
  • پودر سیر به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم

 فیله‌ها را به صورت نوارهای نازک برش بزنید و در یک کاسه قرار دهید. سپس مقداری زعفران دم کرده روی فیله‌های مرغ بریزید. می‌توانید مقداری نمک و فلفل یا پودر سیر به آن اضافه کنید. سپس کمی آبلیمو به مواد اضافه کنید. پیازها را به صورت خلالی خرد کنید. سپس پیاز را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون درون ظرف بریزید و تمام مواد اولیه را با یکدیگر ترکیب کنید.

 روی کاسه را با یک سلفون بپوشانید. سپس ظرف را برای بازه زمانی ۱ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید. فیله‌های مرغ را از ظرف خارج کنید و هر سه فیله را در یک سیخ قرار دهید. سپس گوجه گیلاسی، فلفل دلمه‌ای و قارچ را در یک سیخ جداگانه قرار دهید.  مقدار کمی روغن در یک تابه بریزید و فیله‌ها را در تابه قرار دهید. کمی صبر کنید تا دو طرف فیله طلایی شود. روی قارچ مقدار کمی نمک و ادویه بزنید تا طعم‌دار شود. سپس قارچ و سبزیجات را در تابه قرار دهید تا سرخ شود.

5.فیله مرغ پفکی

برای تهیه فیله مرغ پفکی به مواد اولیه زیر نیاز دارید: 

  • فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو هر ۱۰۰ گرم  
  • تخم مرغ ۶ عدد هر ۱۰۰ گرم 
  • آرد گندم ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه  
  • ماءالشعیر یک پیمانه هر ۱۰۰ گرم 
  • فلفل سیاه  یک قاشق چایخوری هر ۱۰۰ گرم 
  • زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری هر ۱۰۰ گرم 
  • لیموترش، خیارشور، جعفری، گوجه فرنگی به مقدار لازم برای تزئین  
  • نمک ۱ قاشق سوپخوری
  • روغن مایع ۴۰۰گرم

ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و سفیده را از زرده‌ها جدا کنید. سپس سفیده را با کمک یک همزن برقی هم بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که سفیده تخم مرغ پف کند. در مرحله بعد، مقداری ادویه، زعفران و نمک به آن اضافه کنید. در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید. سپس آرد الک شده را به آرامی به ظرف حاوی تخم مرغ اضافه کنید. کمی ماءالشعیر درون ظرف بریزید. در مرحله بعد، تمام مواد اولیه را به آرامی با یکدیگر مخلوط کنید.

 فیله‌های مرغ را در اندازه‌های مشخص برش بزنید و در مایه تهیه شده بغلتانید. یک تابه روی شعله متوسط قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. می‌توانید از روغن‌های گیاهی برای سرخ کردن استفاده کنید. هر تکه فیله را در ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود. سپس فیله‌ها را در یک آبکش قرار دهید تا روغن آن کشیده شود. سپس فیله‌های پفکی را در یک ظرف قرار دهید و آن را با گوجه، لیمو ترش، خیارشور و جعفری تزیین کنید.

پروتئین آب پنیر نه تنها به کاهش سطح کلسترول بد کمک می‌کند بلکه باعث تقویت عضلات نیز می‌شود. برای کاهش سریع چربی خون چی بخوریم؟ پروتئین آب پنیر را مصرف کنید.

6.فیله مرغ نودلی

مواد اولیه لازم برای تهیه فیله مرغ نودلی شامل موارد زیر هستند: 

  • نودل یک بسته
  • سیخ چوبی به تعداد لازم
  • فیله مرغ یا سینه مرغ ۲ عدد
  • نمک و فلفل و پیاز و لیمو ترش به مقدار لازم 
  • زعفران برای مزه دار کردن مرغ به مقدار لازم 

ابتدا فیله‌ها را برش بزنید و در یک ظرف قرار دهید. سپس مقدار کمی نمک، فلفل، لیمو ترش و زعفران به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا فیله‌ها مزه‌دار شوند. مقداری آب در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. 

سپس نودل‌ها را در آب جوش بیندازید. کمی صبر کنید تا نودل‌ها پخته شوند. فیله‌های مرغ را در سیخ چوبی قرار دهید. سپس نودل‌ها را دور فیله مرغ بپیچید. یک تابه روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن گیاهی مثل روغن زیتون درون آن بریزید. سپس سیخ‌های حاوی نودل و مرغ را درون ماهیتابه قرار دهید و به آرامی سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

[elementor-template id=”25395″]

اگر تا این جای مقاله به جواب سوالات خودتون نرسیدین میتوانید با مراجعه به تالارگفتوگو فیت کلاب سوالات خودتون رو از متخصصین ما بپرسید.

سخن پایانی

در این مطلب به طور کامل درباره غذا با فیله مرغ توضیح داده شد. فیله مرغ یکی از بهترین بخش‌های مرغ است که سرشار از پروتئین و مواد معدنی گوناگون می‌باشد. این قسمت از مرغ برای بدنسازان و ورزشکاران اهمیت بسیار زیادی دارد. زیرا می‌تواند انرژی لازم برای انجام دادن فعالیت‌های بدنی را تامین کند. اگر ورزشکار هستید، می‌توانید فیله مرغ را به عنوان وعده قبل یا بعد از تمرین مصرف کنید. در این مطلب، برخی از دستورالعمل‌های تهیه غذا با سینه یا فیله مرغ معرفی شد.

 می‌توانید از این دستورالعمل‌ها برای تهیه غذای اصلی یا میان وعده استفاده کنید. اگر برای رسیدن به وزن دلخواه به برنامه غذایی نیاز دارید، پیشنهاد می‌کنیم با متخصصان تغذیه مجموعه فیت کلاب مشورت کنید. متخصصان این مجموعه، بهترین برنامه غذایی را در اختیار شما قرار می‌دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به تناسب اندام برسید و بدنی سالم داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر، با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --